توابع زمانی و تاریخ (بخش دوم)
درس سوم
در این درس با دو تابع دیگر آشنا خواهید شد. iHighest برای نمایش بالاترین تعداد و iLowset برای نمایش کمترین مقدار می باشد. عملکرد آن ها به این شیوه است که تعداد کندل به ان ها داده می شود این دو تابع تعداد کندل ها را مورد بررسی قرار می دهد و بیشترین یا کمترین مقدار بر اساس چیزی از آن خواسته شده را به برمی گرداند. خروجی این دو تابع شماره کندل می باشد. یعنی (int) عدد را نمایش می دهد. که عدد نمایشی، شماره کندل می باشد. هر کدام از تابع های زیر پنج ورودی می پذیرد. به جدول زیر دقت نمایید. شیوه نوشتاری آن به شیوه زیر می باشد.
شیوه نوشتاری آن به شیوه زیر می باشد.
جهت آشنایی با انواع مدها (MODE) جدول زیر را مطالعه کنید.
در مثال های زیر ردیف اول: از کندل جاری (صفر) 10 کندل قبل را حساب می کند و بیشترین مقدار OPEN را برمی گرداند. در ردیف دوم: شماره کندلی که کمترین مقدار OPEN را دارد برمی گرداند.
;iHighest(“EURUSD”, PERIOD_M15, MODE_OPEN,10,0)
;iLowest((“EURUSD”, PERIOD_M15, MODE_OPEN,10,0)
❓ مسئله شماره 6:
اکسپرتی بنویسید که مقدار بالاترین هاگ 10 کندل گذشته را در دستور کامنت نمایش دهد.
چونکه بناست کدها فقط یکبار اجرا شوند و دیگر نیازی به آن ها نمی باشد لذا در int onInt نیز می توان دستورها را وارد کرد. ابتدا متغیر int را وارد کنید و نام برای آن مشخص کنید به عنوان مثال(candel_num) و مساوی کنید با مقدار خروجی iHighest . که ورودی اول آن اسم چارت می باشد اما اگر قصد دارید این برنامه برای هر چارتی قابلیت خواندن داشته باشد (چارت جاری) از تابع symbol استفاده کنید. لازم است بدانید تابع symbol فقط یک خروجی دارد ورودی ندارد، که خروجی آن اسم چارتی است که اکسپرت روی آن run می باشد.
در نهایت دستور را کامنت کنید به عنوان مثال:
Compile را کلیک و نباید اخطاری نمایش دهد سپس وارد برنامه شوید.
بعد از درگ کردن نام کلاس به درون فضای برنامه ، عدد بالاترین هاگ نمایش داده می شود.
اگر بخواهید علاوه بر تعداد کندل ، قیمت آن را نیز بدانید در کدنویسی قسمت comment شماره را در آرایه High وارد کنید به عنوان مثال:
توابع تاریخ
توابع تاریخ بدون ورودی می باشند یعنی پرانتز لازم دارند اما داخل آن چیزی وارد نمی شود.
❓ مسئله شماره 7:
اکسپرتی بنویسید که دو مقدار از کاربر دریافت کند و اگر ساعت جاری ما، بین این دو ورودی باشد در چارت کلمه on را نمایش دهد در غیر این صورت کلمه off را نمایان کند.
اجرا کنید.
با درگ کردن نام کلاس، از سربرگ value مقدار ساعت را تغییر دهید.
توابع تاریخ نوع 2
با سری دوم توابع تاریخ آشنا خواهید شد. توابع بسیار کاربردی که شیوه عملکرد آن ها مانند سری اول می باشد با این تفاوت که تنها بر ورودی عمل صورت می گیرد.
یک ورودی از نوع دیتا تایم می گیرد به عنوان مثال:
جهت اشنایی بیشتر با این تابع مثالی در برنامه انجام خواهید داد.
همچنین می توان ثانیه ها و روزهای هفته را هم به دست آورد. به عنوان مثال:
پاسخها